Over

Een “Villa huren in Toscane” is een Internet marketing concept van EuroSpotter. Hierbij worden een beperkt aantal villa’s in Toscane te huur aangeboden. De eigenaren wonen vaak in Nederland en maken gebruik van dit portal om hun eingendom te presenteren voor verhuur. Typische kenmerken van de eigenaren zijn dat zij één of meer kenmerken hebben zoals: helemaal gek op Italië, één van de partners heeft de Italiaanse nationaliteit, ouders zijn Italiaans, kent u er nog een paar, laat het ons weten.

EuroSpotter heeft ook een bijzondere link met Italië want Donatella van EuroSpotter is een echte Italiaanse. Naast haar werkzaamheden binnen EuroSpotter heeft zij een éénvrouwzaak: LaCucinaDiDonatella, Italiaans eten bij u op locatie of in het huiskamerrestaurant.

EuroSpotter werkt samen met verschillende partijen om uw villa of landhuis onder de aandacht te krijgen van potentiële huurders.

Door de promotie en marketing te bundelen is het mogelijk om de kosten te beperken, op een bijzonder leuke wijze te netwerken en iets meer voor elkaar te zijn dan een “koud contract”.


Ik will ook een vermelding op dit portaal