Villa huren Toscane Advies

Bij de verhuur van uw villa kunnen we u van dienst zijn met verschillende adviezen zodat uw product beter aansluit op de marktvraag. Daarnaast hebben we een aantal basis handvatten voor u.

Villa huren Toscane – ons prijscalculatiemodel

Wij onderhouden een prijscalaculatiemodel waarbij de verhuurprijs wordt afgestemd op de markt. Zoals u weet is de markt behoorlijk aan het wijzigen en stellen de huurders steeds meer eisen. Wij geven u na registratie een aantal tips waarmee u de inkomsten uit verhuur kunt vergroten.

Verhuurvoorwaarden

Eén van de aspecten die vaak wordt vergeten is een set van algemene voorwaarden. Wij onderhouden een set van algemene verhuurvoorwaarden zodat u minder risico loopt bij een eventueel geschil met de verhuurder.

Uw huurders zijn erg belangrijk – vraag feedback

Vaak is het een toevalstreffer dat u een huurder vindt. Mooier zou het zijn als huurders terugkomen of als zij de boodschapper worden van uw product. U kunt ze in de watten leggen. Vaak wordt vergeten te vragen wat zij ervan vonden, wat beter kon. Ook handig is om ze een speciale aanbieding of korting te geven als zij u belangrijke informatie hebben gegeven. Vragen kost niets, uw huurders geven graan hun mening en waarderen dat.


Ik will ook een vermelding op dit portaal